Solig helg! * Sunny weekend!

In my green house

Kan verkligen inte visa mer än väl valda hörn från växthuset just nu… det är så stökigt 🙂  Men härligt!
Ville bara önska trevlig helg och påminna om att ikväll meddelas vinnare i stora Eva Lindh söker assistent -tävlingen. Ses lite senare igen alltså 🙂

Kram från en skållad råtta som ekonomisysslar, skriver texter, blomsterpysslar, fotar, fotoredigerar, bloggar, facebookar, dammsuger (gäster med småbarn ikväll – då måste man dammsuga, annars får de astmaanfall och förvandlas till små håriga bollar när de kryper runt), bakar paj, handlar, kollar mannens favoritvideor (ja, han fyller femtio snart, det tror man inte… tack förresten alla för supporten igår, suveränt jobbat!!!).

Njut av helgen, det ska bli soooool!
Minna 🙂

  1. Marie – ang körsbärskvistar…Dessa är köpta – och blommade fint. Likaså som de rosa på bilden, persika är de.Men, de som jag inte fick till var päronkvistar från mina egna träd. Tänkte ta några till och se om det fnukar nu när de har kommit lite längre. Fy skam den som ger sig 🙂

  2. Vilken dröm att ha ett stökigt växthus. Min man drömmer om det..han gillar att odla.Kram Lotta

  3. men duu vilken kreativ sida du har och vilka fantastiska bilder..ujuj blir enormt insoirerad..synd jag inte har en trädgård ))

  4. Hhi….. det där känner jag igen 🙂 Men du har det så gudabenådat vackert MInna, röra eller inte… Tror att kreativitet behöver en viss röra som gromån också…Hua, hua…. ibland finns det helt enkelt inte tillräckligt med timmar på dygnet…. då får man inte glömma att andas in…. andas ut… och sänka kraven. Och som du säger: det som inte blir gjort i dag blir säkert gjort någon annan gång……Ha en fin helg! KramCharlotte

  5. Vilken underbar bild!Kram Mariette

Comments are closed.

LOADING..