Minna IKEA-påskinpirerar – och sprider kobajs

Gästar Ikeas Livet Hemma.

Idag söndag cyberinspirerar jag er till att göra påsk hos Ikeas Livet Hemma. Men på riktigt sprider jag kobajs på odlingarna:)

Imorgon ska jag visa allt det fina jag fick till på gårdagens dunderbara pilflätningskurs.

Tills dess,
Minna 🙂

Today I cyberinspire you to make Easter arrangements on IKEA’s Livet Hemma. In real life I spread cow … in my kitchen garden 🙂


Tomorrow I’ll show you all the nice things I made of willow on the funfunfun course I attended yesterday.


Until then,
Minna 🙂

  1. Du är en fantastisk inspirationskälla – för alla!!Lycka till med koskiten=), vi hörs! Mari.

  2. Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla… skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8Efter att du skänkt pengar så besök min blogg http://www.nattstad.se/classeslillablogg2

  3. Skatan skriver:

    Men jädran så roligt med pilflätarkurs. Det skulle passa mig fin-fint! Jag har försökt själv några gånger, men antar att obruten tid och en vägledare inte vore helt fel. Jag har dessutom dåligt med tålamod ;)Allt väl med dig idag?Sköt om dig.Annakarin

  4. Hej MinnaVilket VÄDER :)Å du pysslar :)missa inteBLOGGPARTYTredan 70 fina bloggar…VÄLKOMMENHåkan

Comments are closed.

LOADING..