Stresshantering * Handling the stress

Relaxing…not!

Hjälp mig! Nu måste jag verkligen ta itu med detta innan jag hamnar på ett vilohem. Jag vill mycket, jag gör mycket, men helt plötsligt fixar jag inte det längre. Fina vyer med blommande träd ger mig ångest och allt som var roligt förr, känns bara betungande. Jag hinner inte hälften av vad jag vill göra. Ska jag lobotomera mig så jag inte vill så mycket? Vad gör ni när ni känner så? Hjääälp!

Tackar på förväg!
Minna 🙂

Now I really need your help, please tell me your best methods to handle stress! I thought I was capable of doing it all, but now all the flowers that should be photographed, garden / kitchen yard to be taken care of, family, ooooh, suddenly I don’t want to do a thing and the beautiful views just give me angst. 


What do you do when you’re feeling like this?!!


Thanking in advance!
Minna 🙂

  1. vicki skriver:

    I know that feeling-It is so hard to do- but slowly I am learning to make time for me- and in doing so- other things just don’t get done. It’s hard to let that happen- but I am happier when I do things for me- I so know how you feel!Vicki

  2. Jag känner igen mig, nu när träden blommar så kort tid vill man fota och göra alla fina jobb i världen, men då är det bra att jobba på förskolan också för då kan man inte. Jag drog i bromsen och går ner till halvtid samt tar ledigt alla torsdagar. Det är svårt..man måsre dra in pengarna till sin lön, men man måste också kunna ha ett liv och bara njuta. Hoppas att du finner ro..såg att du är på semester nu..klokt kvinna.Kram Lotta

  3. Gå i ide en vecka! Stäng av datorn, kameran och var bara här och nu. Mäktiga företagskvinnor har ett knep jag läst om: De skriver in t.ex. ”Resa USA” i sin agenda. Om någon vill boka ett möte med dem, så kan de hänvisa till att de ska på långtur och inte kan komma eller närvara på mötet. I verkligheten är det stillhet som gäller. Familjeliv, att andas, att bara vara. Att vi alltid måste vara så uppdaterade innebär en stor stress. Själv har jag också slitet med detta under ett års tid, men dragit i handbromsen sedan några månader. Det har bland annat inneburit färre inlägg på bloggen, och därmed mindre besökare, men de som är kvar har också mig kvar. Hade inte pallat annars.Ta hand om dig. Det är du värd!Kram Sussie

  4. Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla… skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8Efter att du skänkt pengar så besök min blogg http://www.nattstad.se/classeslillablogg2

Comments are closed.

LOADING..