Ni ger mig kraft! * You give me strenght!

These are for you!

Jag ska inte bli långrandig. Ska bara tacka er. Varmt, hjärtligt och innerligt. Har läst alla era kommentarer och mail flera gånger om. Skrattat, gråtit och varit tacksam. Tänk vilken kraft, stöd och kärlek det bor i den här cybervärlden. Jag slutar aldrig att förundras. Inte heller att vara tacksam. Tack mina vänner för att ni finns. Ni gör skillnad. Stor skillnad.

Eder,
Minna (som är fortfarande rätt matt, men stärkt av era kloka råd och fast besluten att lära sig att hushålla med sina krafter…)

I’ll be quick. Just want to thank you. Warm, heartfeldt and sincerely. Have read all your comments and email several times. Have laughed, cried and been grateful. Imagine the power, support and love that exists here in this cyber world. I never cease to marvel. Nor to be grateful. Thank you my friends for being there. You make a difference. Big difference.

Yours,
Minna (who is still quite tired, but strengthened by your wise words and determined to learn to economize her energy…)

  1. Jeg håber inderligt at du finder balancen og får modet tilbage. Held og lykke.

  2. Men min älskade lilla Minna,Det smärtar mitt hjärta att läsa att DU inte har mått eller mår så bra.Har inte varit i cb så mycket och visste inte hur illa du haft det med dig själv och dina krafter.Du vet var jag finns!!!!!!!!!!!!Massor av kramisar Jeanette

  3. Soňa skriver:

    Krásná květina…Velké díky za vaše fotky…Krásné dny,Soňa

  4. Maki skriver:

    Vilka fina blommor! I love it!!Tack för att du finns, och för att de vackra blommorna! Stor kraaaam!

Comments are closed.

LOADING..