Summing it up…

Getting my portfolio together…

Inte undra att jag är lite utarbetad. Har faktiskt arbetat en hel del… det kunde jag konstatera när jag hämtade ut utskrifterna till min portfolio som jag äntligen tagit fram. Det har blivit över hundra artiklar under de senaste 2,5 åren här i Blomsterverkstan. Lägg till fotoredigering, sälj, text och all övrig administration kring företaget. Ja, och så övriga mammafrudottersystervängrannelivet så klart.

Så nu klappar jag mig (och min bättre Blomsterverkstads-hälft Marie så klart) faktiskt på axeln och kryssar några semesterveckor i kalendern 🙂 Åh vad det kommer att vara dejligt!

I morgon ska jag hem till Helsinki och träffa mina underbaraste vänner, lycka!

Så adjö tills jag är tillbaka 🙂
Minna 🙂

No wonder I’m all exhausted. I finally put together a portfolio and realized that Blomsterverkstad has produced over hundred articles during these past 2,5 yrs. Add photo edit, sales, text writing and all the administrative tasks that go along running a business… And rest of my mummuwifedaughtersisterfriendlife of course.  


So, now I thank my self (and my better Blomsterverkstad-half Marie of course) for work well done and mark some vacation weeks in my calendar. It’s going to be wonderful not  to see everything around me as possible articles!


Tomorrow I’m off to Helsinki and spend some time with my dearest friends – happiness!
So – so long my friends until we meet again 🙂
Minna 🙂

  1. found your blog thanks to Romantic Country magazine.I am now a follower. Come check out my blog if you get a chance.Cheers, Lizwww.mylovelylittelulu.blogspot.com

  2. RBW skriver:

    So lovely blog,I like it very much!

  3. Det er altså så mye vakkert i denne bloggen din. Det ene bildet er vakrere enn det andre… sukk!Ha en fin sommerkveld!Hilsen Liv

  4. Å, Minna..jag önskar dig en välförtjänt ledighet med massor av sköna stunder. Du har verkligen varit fantastisk som skapat så mycket!Ha det gott vännen!KRAMHanna

  5. Det är spännande och inspirerande att följa dig- Viktigt att man får en tids paus emellanåt för att hämta krafter och hitta tillbaks till sin inspiration.Önskar dig en trevlig semester

Comments are closed.

LOADING..