Livet är en fest * Life is a party

Hoppas du har trevliga planer för kvällen – borta eller hemma, helgen är till att tas vara på. Förra lördagen var vi bjudna på kräftskiva – de godaste och största kräftorna jag nånsin ätit, roligt med nya o gamla vänner -och vi dansade så att jag hade ont i fötterna dagen efter (och lite i huvudet också…).
Den här helgen spenderas lugnt (?) med familjen här hemma på landet.
Sist så klart en liten påminnelse hur du gör fint på bordet – plocka med lite blommor på serveringsfaten 🙂
Lördagskram,
Minna 🙂
Hope you have nice plans for tonite – wheather you’re invited to a party or planning a cozy evening at home. Last weekend we were invited to a fabulous crayfish party – and it was delicious, lots of fun meeting new and old friends and dancing so my feet hurt the next day! This weekend will be a quiet (?) family weekend.

And of course a tip for making the table extra nice – add color with flowers! 

Hugs,
Minna 🙂
 1. Ville bara säga att jag verkligen gillar nya utseendet på bloggen! Det är superfint.Kram Jennica

 2. Puumuli skriver:

  På en sådan fest skulle jag gärna vilja vara… En skön bild!KramSari från Puumuli

 3. Salix skriver:

  De krebs ser da helt vidunderlige ud.Good Week-endLene

 4. Det är så kul när man genom några klick på olika bloggars läslistor hamnar på en blogg som är så fantastiskt fin som din. Gillar verkligen dina foton och färger i dessa. Din blogg hamnar bums i min läslista.Ha en fin helg.Hälsar Åsa

 5. Irene skriver:

  Tuo auringonkukka sopii upeasti rapujen kanssa.Itsekkin juuri katan täällä pöytää rapuillalisille.

Comments are closed.

LOADING..