Best Chocolate Chip Cookies!

Dessa är de godaste hembakade CCC – chocolate chip cookie – jag någonsin smakat. Vad som är ännu bättre är att jag och Elmer bakade dem själva. Receptet kommer från min all time favorite kokbok, nämligen Rosendals Trädgårdscafé. Den hade och har allt som jag älskar, handskrivna brev och recept, personliga bilder och teckningar. Som en dagbok. Fantastisk. Var helt kär i den när boken kom 1994, men köpte den aldrig, fattig student som jag var. 

Senare har jag köpt den, men i en mindre version med mjuk pärm (säger man så?). Den har bara de bästa recepten!

Och nu kommer vi till dagens poäng – har du en ”original”som du vill sälja – hör av dig! För jag vill så gärna ha den stora fina boken med hård pärm.

Sist får jag nog tacka Monika Ahlberg som med crew står bakom boken! Du Monika, och din finaste bok, ni äger! Hon bloggar här.

Och här kommer receptet om du vill testa:

Baka (och smaka) på 🙂
Minna 🙂

This is my favorite cook book and the best chocolate chip cookie recipe I’ve tried. Sorry that eertything is in Swedish….
MInna 🙂

  1. Ja, leta på Bokbörsen och på antikvariat.net, där hittar jag mina utgångna skatter. :)Lisa

  2. Detta är även en av mina absoluta favoritkokböcker. Jag kan bara sitta och titta i den och njuta. De har en fantastiskt god och saftig mjuk pepparkaka som jag tycker du ska prova om du inte redan gjort det ;-)Hälsar Åsa

  3. Minna, om du inte kan vänta försök på http://www.bokborsen.se, jag såg att det fanns flera ex till försäljning (dock begagnade). Jag ska testa ditt recept till helgen med min 9-åriga dotter, som älskar att baka. Mvh Pauline

  4. Alltså, nu får jag rysningar. Jag efterlyser boken – och samma dag skriver hon att den ska ges ut! Mystiskt. Och jag har absolut inte hört talas om något… Well, glad är jag. Samt har en ”Rosendals trädgårdscafé” med mjuk pärm till salu 🙂 Undrar hur många ex boken sålt redan, massivt kan jag tänka mig. Bakglädje,Minna 🙂

Comments are closed.

LOADING..