Inspiring elsewhere

Inspiring at ”Svenska Blomsterbloggar

I dag hälsar jag på hos svenska blomsterbloggar. Kolla hela inlägget här.

Skön söndag till er alla, jag finslipar boken och känner mig rätt frustrerad… ni vet, har stirrat mig blind på bilderna och tycker inte någonting duger längre. Ska bli skönt att lämna över allt till redaktören min.

Kram,
Minna 🙂

Today I’m visiting Swedish flowersblogs and inspiring for fall decorating. Check it out here.


Wishing you nice Sunday. I myself are doing the last corrections to my book.. and feeling quite frustrated. You, I’ve been watching these images for too long now. Will be so lovely to pass the material over to my editor.


Hugs,
Minna 🙂

  1. Jag vet hur detta känns. Kallar det kreativ närblindhet! MAn ser inte längre det man ska se.. utan stirrar sig tom.Snart kan du lämna över och sedan får dina ögon vila.Håll ut!KRAMxx C

  2. Kalyan skriver:

    Simply beautifully captured shot… lovely!

  3. Beautiful blog, and great work. 🙂 Love the decoration with purple flowers.Acctualy i love any flower decoration 🙂

  4. Hej Minna!Det kommer att bli hur bra som helst Minna! Men jag känner igen mig precis. Man blir liksom trött på sig själv.Men du behöver inte vara orolig du har säkert massor av fin fina bilder. Vilket förlag är det och när kommer den?Kram från en som längtar efter bokenAnnika

Comments are closed.

LOADING..