Det bästa i mitt liv! * The best in my life!

Idag vill jag hylla det bästaste av bästa i mitt liv – min älskade familj! De vackraste blommorna! Tack för att ni finns och ger mening för mitt liv!

Evig kärlek!
Mamma-kone-Minna (jag är ju gift med en dansk fru=kone)

Today I want to celebrate the best of the best in my life – my beloved family! The most beautiful flowers ever! Thank you for beeing there and giving a meaning for my life!


Love forever!
Mom-wife-Minna 🙂

  1. Gud så fina dom är Minna! UNDERBARA kort med så mycket kärlek. Jag blir varm i hela hjärtat av det här inlägget.KRAMARCharlotta

  2. Vackert!En liten kuriosa till din signatur: kone betyder maskin på finska, vilket ju inte är speciellt lyriskt, men i Finland används det dessutom som en ytterst positivt komplimang till en duktig och skicklig person :-)ha det fint,Ann-Mari

  3. Family is just so special, cheers from New Zealand, Marie

  4. stef skriver:

    Thank you very much for your comment on my blog Minna .Summer was great, I had a lot of people in my guest-house !!I enjoy so much to do this new job !!I think like you : family is the most important thing of life, and your family is beautil, congratulations .Bonne journée,Stefania de ”Lè Kyauwtchat ”

  5. Frida skriver:

    Fint inlägg. Som värmer. Man glömmer bort dem ibland, de som står nära och alltid ställer upp.

Comments are closed.

LOADING..