Norrfrids Eija

En härlig blogg som jag besöker ofta är Norrfrid. Skriven av Eija, kreativa fembarnsmamman uppe i norr. Den här bilden på hennes blogg får mig alltid på glatt humör.

Nu har Eija börjat sälja sina alster, butiken Norrfrid Design hittar du här. Jag beställde bums ett fårskinn.

Heja alla kreativa som vågar!!!

Kram,
Minna 🙂

Fantastic feel good blog from northern Sweden – Norrfrid. Written by Eija, mother of five. She’s really creative and always ongoing crafts projects. Last week she opened a webshop selling her work. I ordered the most beautiful sheepskin. Check out the shop here.


Yey to all creative and brave craftswomen and- men who dare to do their thing!


Hugs,
Minna 🙂

  1. Plockade upp nya 101idéer idag. Jäklar Minna (om du ursäktar språket) grymt fina jobb!

  2. Liou skriver:

    interesante

  3. tack för fina ord hos mig. ett mail är på väg.hoppas få iväg det ikväll :)kramanna-malin

  4. Håller med,heja alla som vågar vara kreativa 🙂 Plockade upp nya 101idéer idag. Jäklar Minna (om du ursäktar språket) grymt fina jobb! Så inspirerande,tappade nästan bort mig lite i mina idéer när jag ser dina! 😉 Keep it up,i´ll see you at the top 🙂

  5. Thank you for visite my blog, Minna.Have a nice day ☼X Patricia

Comments are closed.

LOADING..