Making a difference

Tusen tack för alla kloka funderingar till mitt tidigare inlägg. Jag gnällde om att jag vill göra ngt viktiigt, något som gör en skillnad, inte bara ta vackra bilder. Och vet ni vad, svaret till det ”problemet” fanns uppenbarligen så nära att jag kunde inte se det. Förran idag. Att göra skillnad behöver jag faktiskt inte befinna mig i det värsta eländet. Det finns gott om saker jag kan göra här hemma. 
En väninna till mig, Anna Billing, som bloggar och delar sina skånsk fantastiska recept här – hon, denna handlingskraftiga omtänksamma varelse tog initiativet att hjälpa nyanlända syrianska flyktingar att få varma kläder nu när sommaren är oundvikligt förbi. En enkel sak kan det tyckas, men så värdefull. Människorna som är tvingade att lämna sina hem för att söka skydd på annat håll känner sig välkomna med folk som bryr sig och visar intresse, och alla som har hjälpt med kläder gör en insats. 
Imon gör vi billing (lämnar kläderna vi samlat ihop). Vi har en trailer fullt med vinterkläder och -skor och sedan tar jag med även fika till oss alla. Välkommen till oss här i Sverige kommer jag att säga, hoppas att ni kommer att trivas! För det är ju så man gör när man för gäster.
Kram!
Minna 🙂
  1. Heidi skriver:

    tolle Spätsommerdeko …die holt noch mal den Sommer in´s Haus Danke schön LG heidi

  2. Geli skriver:

    Hej Minna, what a beautiful wreath, have a nice evening, Geli

  3. Så bra initiativ.Det är så lätt att tänka att man vill göra något men att man måste vara någon annanstans i ett annat sammanhang istället för att se vad man kan göra här och nu.

  4. Sometimes there are so much lovely things you can do in your own neighbourhood that all negative toughts are gone…I hope you have had a wonderful day!!!!I love your heart full of flowers.Kram,♥Eefie

  5. Du är baske mig lika vacker invändigt som utvändig…stor eloge till dig du fina… & till oss andra också då! ;o)Kram Lydia

Comments are closed.

LOADING..