Skånska matupplevelser

 
Om ni inte hinner ner till Skåne och skämma bort er i våra underbara slott, gästgiverier och restauranger – då kan ni ta Skånes smaker till er genom att införskaffa den splitternya boken Skånska matupplevelser. Var på en pressvisning igår där kockarna hade lagat mat från boken. Så gott!!! Lokalt, äkta, vackert och som sagt fantastiskt gott! Boken är ett resultat av ett härligt samarbete med skånska matkreatörer och krogar, mer kan du läsa här. Och tillställningen var mysig och härlig med mycket snack med matkreatörer, krögare och lokala matproducenter. 
Ett hjärtligt tack!
Kram kram till er alla där ute,
Minna 🙂
  1. Suz skriver:

    Den där boken ska jag införskaffa, även om jag faktiskt befinner mig i Skåne hela tiden!Och vad ser jag på bilderna om inte must från musteriet i vår egen lilla by:)Ha det fint och tack så jättemycket för det här fina tipset! Den kan bli en alldeles förträfflig present att ge bort också!Kram Suz

  2. oj så gott allt ser ut …måste nog införskaffa den där bokenPernilla på Piazzan

Comments are closed.

LOADING..