Vintrigt hjärta

 

Ibland är det svårt att hinna med allt, i en dag finns bara 24 timmar hur man än vrider eller vänder på dagen.
Tur att det finns så många saker, maskiner och redskap som hjälper oss att få saker snabbare gjord:)
Tack dammsugare, diskmaskin och tvättmaskin för ett underbart jobb!
Nu när jag pratar blomsterbinderspråk tänker jag på färdiga halmkransar, kransringar och andra färdiga stommar som man kan bygga vidare på. Allt går ju att göra från botten med sina egna händer och roligt är det men det krävs tid för att göra det.
Jag ville visa er dessa färdiga mosshjärtan, färdiga att dekorera!

Jag dekorerade mitt hjärta med några torkade hortensiablommor, kvistar, några äpplen, lite ull, och några lammöronblad.
Först la jag några kvistar på hjärtat och dessa fäste jag på hjärtat med dekorationstråd, så kallad boulliontråd. Därefter limmade jag hortensiablommor, lammöronblad, kottar och lite ull på plats med en limpistol. Sedan tog jag några mini prydnadsäpplen(finns att köpa hos de flesta blomsterbutiker) som jag gav en frostad look med lite fusk snö. Jag strök lite allround lim på äpplen och sedan strödde jag fusksnön på dem. I dessa små äpplen stack jag en tandpetare för att kunna fästa de i hjärtat. Med limspray sprayade jag lite lim på hjärtat och sedan strödde jag pytte lite fusksnö på hjärtat också.
Till slut stack jag några diamantnålar i hjärtat, de gnistrar så fina.
En bit snöre fäste jag på baksidan av hjärtat för upphängning. 

Dessa mosshjärtan går att köpa i min webbutik, klicka här, jag har även fusksnö i påse till salu i butiken, det hittar du här och de söta diamantnålar hittar du här.

Ha det gott allihopa!
Kram på er.
Gerda

  1. Most beautiful winter decoration I have ever seen:I love this heart!!!

  2. Ahoj srdce je moc krásné taky jsem floristka v české republice a mám ráda květiny a zahradu a jsem ráda že jsem tě tady našla a budu ráda navštěvovat tvou stránku přejí krásný večer)))

  3. Hej,Hittade just din blogg. Fantastiskt mycket fint! Inspirerande.

  4. Maalai skriver:

    Thanks for the information… I really love your blog posts… specially those on Local Tamil News

  5. Simply beautiful, I must add some more goodies to my heart moss. Thank you for the inspiration!Lynnie

Comments are closed.

LOADING..