Sommardrömmar

 

Vissa dagar är jag bara tvungen att drömma bort mig till en varm sommardag i växthuset. Idag är en sådan dag. Trots solen ute och ett löfte om sommaren längtar jag efter värmen och doften av ett växthus fylld med växter.

Efter ett par minuters stirrande på den här bilden känner jag mig strärkt, och huvudet är fylld med planer för årets sommarprojekt. Sommarmindfullness 🙂

Om ni är växthus fantaster som jag finns  det massa härliga bilder på min  Pinterest sida.

Önskar all en underbar dag,

Minna 🙂

****

Some days I just have to escape to my green house in my dreams – I look at this picture and can feel the warmth and the wonderful smell from the flowers. I know that summer is on it’s way, but it’s so cold still…

After couple of minutes in the dreamland I’m all boosted with summer energy and my head is filled with new project for the summer.

If you love green houses as much as I do, pop over to my Pinterest page to check out all the beauties.

Wishing you all a lovely dreamy day,

Minna 🙂

 

LOADING..