Utflykt till Helsingborg

Det är alldeles för sällan jag ger mig på utflykt. Men förra veckan tog jag mig i kragen och körde till Helsingborg. Därifrån kan jag rapportera ett bombsäker utflyktsmål: Linnea trädgården. Helt underbart, och har allt jag behöver. Vacker butik, Butik Linnea, café & restaurang med jättegod mat samt en blomsteraffär/plantskola.

Butiken finns i ett av xäxthusen… ni gissar väl att jag gillar. Megagillar.

Underbar kruka. Som jag ångrar att jag inte köpte 🙁

Denna strackars duva ville också shoppa, men blev säkert helt till sig av allt det fina, och hade lite svårt att hitta ut… Till slut lyckades vi eskortera ut den 🙂

Massor med härliga saker till barnrummet.

 

Kuddar och annat mjukt kan man ju bara inte ha för mycket av. Ett enkelt sätt att ändra därhemma. Dessa är av  by Nord.

Underbara keramikmuggar som tål diskmaskin och mikro.

Min favorit – vindruvorna. Helt ofattbart att de kommit såhär långt.

Efter shopping finns det inget bättre än att slå sig ner i ytterligare ett vackert växthus och njuta av lunchen.

Så, om ni ska till Helsingborg (Maria park), missa inte Linnea Trädgården.

Fredagskram! (från en ynklig bloggerska.. de senaste dagarnas trädgårdsarbete känns i kroppen… ryggen värker och händerna är som sandpapper, men härligt är det och fint blir det. Värt varendaste värkande muskel.)

Minna 🙂

LOADING..