Skönaste uteplatsen..

.

….för varma grillkvällar finns hos min syster Hanna i Sydney. De har byggt denna i anslutning till huset (och ovanför en regnvattentank som samlar all regnvatten och som sen används för vattning av trädgården. Vatten är inte ngt man slösar med därborta.)  Hannas händige man har också byggt en stenugn som syns bak till vänster. Pizzorna från den ugnen är något verkligen utöver det vanliga. Ah, vad jag önskar Australien var lite närmare.

Fredagskul!

Minna 🙂 – som har vinkat av Blomsterfrämjandet-Malin och spenderat en härlig långlunch med loppisgurun Ida Magntorn och kokboksförfattaren Cecilia Wikbladh. Snart vuxenkväll på stan med mannen.

 

  1. Wow..Sååå otroligt vackert & mysigt!
    Förstår att du önskade att Australien låg närmare/Kramar Annmi

Comments are closed.

LOADING..