Frukt i överflöd?

Frysen och källaren full, vännerna försedda med frukt, orkar inte, kan inte, vill inte, hinner inte…. orsaken till att frukten från trädgården inte kommer till användning är många. Men det finns sätt att dela skörden till dem som gärna vill ha äpplen, plommon, päron osv. Här i Lund har jag sett flera villaägare ställa ut korgar med frukt vid sina infart och påsar så man kan plocka med sig ett gäng. Ett annat sätt är att höra av sig till Äkta vara och deras Fruktförmedling. Det finns även en Fruktförmedlingen på Facebook där man kan berätta vad och var folk kan komma och hämta frukt.

Frukt åt alla!

Minna 🙂

  1. Vilken fantastisk idé att ställa ut bär och frukt som man inte själv hinner ta hand om. Hoppas den trenden smittar av sig hit upp i Norr. 🙂
    /Carolina

Comments are closed.

LOADING..