Rör inte min röra

Nej. Inget välorganiserat och sakerna på plats. Ingen ordning, bara vackra hörn överallt. Här jobbar jag, och ja, det är en enda röra. Men det är min röra. Som jag älskar. Det har varit lite turbulent i mitt liv de senaste par åren, men jag börjar hitta tillbaks till kärnan av det hela. Det viktiga. Senaste veckan har jag varit så lycklig att jag fällt en tår eller två. Av lycka och tacksamhet. Det finns så många som alla på sitt sätt har hjälpt mig framåt, och för dem är jag tacksam. Och lycklig för att de samtidigt har hjälpt mig att hitta tillbaks. Tillbaks till min röra. Där jag trivs som bäst.

Hoppas ni har likadana människor i era liv som lyckliga jag har i mitt! Och hobbyn eller arbeten som får era hjärtan att bulta av glädje.

Kärlek!

 1. Vilken härlig bild,du har såå fin ”röra”.Och det var så kul att se reportage av dig i den engelska Countrytidningen! Country Homes & Country Living är två av mina favoriter.Varm hälsning Johanna

  1. Minna skriver:

   aaa, den är ute nu. Har lite dålig koll, min agent i Köpenhamn sköter de utländska tidningar. Ska genast kolla, hoppas den är kvar. Tack! Kram, Minna 🙂

 2. Otroligt vacker bild !!
  Jag personlgen älskar vissa ” röror”, detta är definitivt en av dem ,även om det för mig egentligen inte rör sig om en röra, utan bara om vacker äkta skönhet 😉
  Kram,
  Monica i Rom

  1. Minna skriver:

   precis så Monica 🙂

Comments are closed.

LOADING..