Duka till påsk – 3e och sista delen

 

Del 1 hittar du här.

Del 2 hittar du här.

 

En härlig detalj på tallrikarna – en fågelbo, som är fylld upp till bredden med vackra ting. Vaktelägg, pärlhyacinter och fjädrar har fått sällskap av den pigga plättar-i-luften, som ger spirande grönska. Fågelbon vänder du ihop av björkris och tunn metalsnöre. Vaddera sedan med torrt gräs.

 

Hela härligheten från ovan. En tablett av juteväv – snyggt och enkelt.

 

 

Vårens blommor i ljuvliga små buketter samsas med plättar-i-luften i äggskal. Knacka hål i ena ändan av ägget och häll ut innehållet, skölj ur och vips så har du fått en vas. Är du trött på dina äggkoppar så kan du (som Marie gjorde här) riva servetter i remsor och limma på med pensel och decoupagelack.

 

Och så var vi färdiga!

Glad påsk mina vänner! Hoppas ni får en underbar tid med era nära och kära, med solsken därtill.

Minna 🙂

LOADING..