Glad påsk!

Maffigt med massor av påskliljor. Älskar korgen som jag köpte på Ikea ett par år sedan. Tyvärr finns den inte kvar i sortimentet, men har sett den på ett par loppisar. Jag målade min knallgrön, färgen ger härlig vårkänsla.

Glad påsk till allihop! Hoppas solen fortsätter att skina på er!

 1. Jossan skriver:

  Glad påsk önskar jag dig med!!
  Underbara bilder du bjuder på! 🙂
  Tänkte att du kanske kunde svara på min fråga? Vad skillnaden är mellan en blomsterkreatör och en florist?
  Ha en toppen dag! 🙂
  Kram Jossan

  Funkar inte att logga in på google eller underteckna med namn och mail så om du har lust och svara på min lilla fråga så får du gärna gå in på min blogg och kommentera där eller maila 🙂 Tack på förhand!

  jossan9805@gmail.com
  http://www.jossansdesign.blogg.se

  1. Minna skriver:

   min gissning är att en florist är man bara om man genomgått en floristutbildning. Kreatörer är vi allihopa 🙂

Comments are closed.

LOADING..