Att välja växthus

Håller på att försöka bestämma mig hur växthuset ska bli. Här är en variant som jag tittat på, gillar hängrännorna av trä. Gamla fönster i all ära, men är det inte jobbigt att bygga hus efter dem. Istället för att satsa på exakt de mått man vill ha. I mitt gamla växthus lyckades vi inte täta igen alla springorna mellan fönsterna.

Vad tycker ni? Gamla fönster, trä, metall? Plast eller glas?

Phuu, alla dessa angenäma, men ibland förvirrande beslut 🙂

 1. Anette skriver:

  Håller mig till aluminium och glas. Det är lätt att hålla rent och snyggt. Växthus av fönster är så vackert men tar så mycket tid att blompysslet blir eftersatt. Prioriterar växtvård istället för fönstervård.

  1. Minna skriver:

   klokt tänkt. Det har jag också börjat fundera… och vackert är det oavsett.

 2. Detta var väldigt vackert tycker jag, gillar speciellt detaljerna på taket,lite speciella 🙂
  För min del så tycker jag inte att det spelar sådär jättestor roll exakt vilken sort man tar, vilka material eller om det är nytt eller gammalt, charmen kan ju även komma till sedan , beroende på hur man inreder och vilka växter man har 😉
  Precis som när man inreder ett hem; desto finare stomme och detaljer , mindre krut på inredningen och tvärtom ; inga fina detaljer eller spröjsade fönster, större energi på inredningen….,)
  Lycka till !!!
  Kram, Monica i Rom
  ( som iof inte har ett växthus men en balkong som är väldigt speciellt inredd….typ växthus……;)

  1. Minna skriver:

   tack Monica för dina synpunkter, håller med. Ah, din balkong låter som en dröm. Tror jag får komma på besök nästa gång jag är i Rom. Kan du inte skicka några bilder minna@blomsterverkstad.com 🙂

Comments are closed.

LOADING..