Keramikerns växthus

I det här växthuset huserar keramiker Kjell Gunnarsson. Ett av de charmigaste växthus jag besökt. Eller växthus och växthus, hobbyhus är nog en bättre benämning. För här gör han sina fina alster, keramikern Kjell.

 

Hela fina huset.

Det är inte bara jag som gillar gamla lerkrukor 🙂

 

En av Kjells fina båtar.

 

Uteplatserna runtom växthuset är inredda med samma härliga stilsäkra sätt. Se bara, hur snygga är inte dessa trädgårdsmöbler svartmålade, istället för det sedvanliga tråkbruna ?! Inser nu att jag inte vet vilket trädslag som använts till växthuset, eller hur trädet har behandlats. Älskar den gråa tonen. Ja, ja, det är bara att lägga till ”ta reda på”-listan 🙂

Hoppas veckan har börjat finfint! Här fortsätter renoveringen av huset, sonen tar studenten på torsdag och övriga livet bullrar vidare – inga fritidssysselsättningsproblem alltså 🙂

Kram,

Minna 🙂

  1. Annika skriver:

    Det där träet är nog ganska troligt vanlig fura (tall alltså). Och jag tycker det ser ut som att det antingen är behandlat med järnvitrol, eller så har det bara fått bli grått (av väder och vind) och är obehandlat.

Comments are closed.

LOADING..