Sommarmorgonar och bra bloggar

Ah så vacker en tidig sommarmorgon kan vara. Sätt klockan på ringning runt sex (lokala variationer kan förekomma, o kolla vädret så klart redan kvällen innan:) ). På morgonen hittar du ett ställe där det fortfarande blommar och där solen lyser genom dimman och blommorna. Ett himmelrike för mig!

Då kan du även se sådana här konstverk 🙂

Ah vad den här sommaren har varit snäll mot mig. Äntligen har jag hittat min trappa att dricka frukostkaffen på, och att fått leva med en ny trädgård har varit en sann fröjd. Så många skatter och överraskningar. Njuter för fullt fortfarande, men planerar också för hösten och allt som ska planteras.

Och sedan till något helt annat….

Har varit så dålig att tipsa om andra trädgårdsbloggar, men det är ju bara att skärpa till sig på den punkten eller hur 🙂 Pröva dessa till att börja med (om ni inte redan känner alla), fantastiska allihopa. Kommer att tipsa om många fler under hösten för det finns så många härliga bloggar för oss trädgårdsfrälsta.

 

Köksträdgården

Almbacken

Naturliga ting

Trädgårds Flow

 

Sommarkram! (märker ni att här finns en desperat en som inte vill släppa taget om sommaren…)

Minna 🙂

 

  1. Jag håller med, det är så lätt att vara morgonpigg på sommaren, vaknar vid vid 5-6 och bara vill ut i trädgården!

Comments are closed.

LOADING..