Mamma Mia!

Belönade mig med en ros. Bara så där. Och så var jag lite wild and crazy och köpte första bästa. Utan att läsa, fråga eller på något sätt undersöka. Jag ville ha en klätterros med cerise/starkt rosa blommor. Och på Flyinge Plantskola fanns denna donna. ‘Mamma Mia’ heter hon. Det enda jag hann läsa var att den blommar juli – långt in på hösten. Ja tack 🙂

Nu ska vi se vad det blir av henne 🙂 Gillar du rosor kan jag varmt rekommendera ett besök hos Ros Håkan på Maleviks Rosenträdgård, fantastiskt överflöd av rosor av alla slag.

Själv ska jag till kolonin och rensa färdigt. Den underbara kolonieran slutar imon, då jag lämnar tillbaks nycklarna till ägaren och tackar tusenfaldigt för alla vackra stunderna där. Lite bilder här, här och här.

Så hej så länge! Ses imon 🙂

 

LOADING..