Containerfyndar

Det finns inget som värmer ens hjärta som ett härligt containerfynd 🙂

Igår spenderade jag stora delar av dagen på kolonin och rensade i rabatter och gångar.. och klippte buskar och allt annat som kom min väg. Och, när jag skulle slänga till storkomposten vad fick jag då inte se om inte denna vackra trädgårdssoffa av korg. Visserligen lite söndring på ryggen, men planerar en åtgärd som gör den stabil. Ska konsultera de som kan först, och berättar mer när jag fått deras godkännande (det går inte att spida konstiga idéer som inte funkar ju).

Imorgon kommer min assistent (som är höjdare på allehanda begagnat efter att ha jobbat i second hand butik) göra premiär här på bloggen och hon kommer att berätta om vad du ska titta på när du fyndar gamla saker, så håll utkik.

Hej hopp, nu bär det iväg till en bloggträff i Göteborg.

Kram!

  1. Vad kul Minna! Då syns vi snart. Himlar vilken fin soffa.
    Kram
    Helena

    1. Minna skriver:

      usch ja, som du märkte så sågs vi inte… 🙁 Men nästa gång hoppningsvis. Hoppas det var superduper, kan inte tänka mig annat med det gänget och programmet. Kram!

Comments are closed.

LOADING..