Trädgården just nu

Det hat varit rätt så galet mycket på sistone och jag har inte hunnit jobba i trädgården alls så mycket som jag velat. Och imorgon åker jag till Bokmässan i Göteborg med mina böcker (kom och säg hej på mat- och trädgårdsavdelningen på 2 våningen, monter direkt till höger från rulltrappan. Jag är med och inreder hela avdelningen… spännande projekt väntar!).

Men lite har det hänt 🙂

Gångarna är nästan färdiga, både fiberduken och singel tog dock slut, retligt nära målet. Har inte haft möjlighet att hämta mer material, men snart så…

Under äppelträdet planerar jag en liten sittplats, det måste man ju ha 🙂 Leker lite med plattor och stenar för att få fram med formen. Övrigt så skymtar köksträdgården till vänster. Och höger. Men just under trädet är det inte så bra att odla ändå (skugga och näringsslagsmål) så där ska vi sitta och svalka oss och dricka eftermiddagskaffe.

Den här fina arbetsbänken har jag äntligen släpat fram och tömt ytterligare ett par lådor med ”rekvisita”. En trädgårdsälskande stylande fotograf bara måste ha många krukor och och små allehanda attiraljer eller hur 🙂

Tillfällig säkert det här också. Andra inreder sina hem, jag min trädgård. Här åker möblerna runt ibland i rasande fart.

Höstblommetiden är här. Bärljung och aster. Lika älskade varje år.

Fick skrapa bilrutan i morse… förstår att många har fått det… brr, svala tider väntar. Men idag skiner solen fortfarande och har snart värmt upp oss, bilarna och blommorna.

Kram till din tisdag!

Minna 🙂

  1. Så fint Minna! Måste komma och hälsa på dig i ditt nya snart!! Kram och ha så kul på bokmässan!

Comments are closed.

LOADING..