Härliga humle

Fick tag i lite humle. Gissa om det fick pysselfingrarna att klia. Så förutom äppelträdsfrisering (alla vattenskott ska bort, bästa tiden att göra det är nu), kratta ihop tre ton boknötter och planera köksträdgård inför nästa år ska jag försöka trolla ihop nåt av humlekottarna. Den här kransen gjorde jag ett par år sedan, i år vill jag testa att blanda lite olika material.

Annars är en ren humlekrans en hit i sovrummet eftersom humlens främsta egenskap är att den lugnar och söver. Ett te på humle sägs att få dig att sova gott. Låt tre humlekottar dra i hett vatten i tio minuter och drick teet varmt. Ett gammalt beprövat sömnknep är att lägga humlekottar i örngottet. Har inte testat själv , men berätta gärna ni som har testat.

Lördagskram och solsken till er alla <3

Minna 🙂

  1. Inger skriver:

    Stort JA TACK till både fredagsbuketten och humlekransen, såå fint!
    Enjoy!

    1. Minna skriver:

      Gillar att du gillar Inger! Humle är verkligen härligt. Och buketter. Av alla slags 🙂 Hoppas helgen varit angenäm 🙂 Kram!

Comments are closed.

LOADING..