Dagens Elmia favoriter

Har varit på Elmia garden hela dagen… mässa till bransch-folket med allt som hör trädgården, blommor, plantor och odlandet (och butikslivet) till. Här ovan en prototyp på ny växtlampa som kommer ut till försäljning till årsskiftet. Jag är helt kär. Tycker att det befintliga sortimentet för extraljus för förkultivering där hemma är så så så fult med de sjukhusliknande lampor att jag har vägrat att skaffa en. Men nu… företaget Venco Eko Solutions hade även andra växtlampor, läs mer om växtbelysning här.

Dagens andra stora hit var förklädena här! Har tittat efter en halv-förkläde eller höftskynke eller vad vi nu ska kalla den… förklädet till höger alltså. Vill ha något med rejäla fickor som är lätt att ta på och av. Och det fann jag äntligen idag, jippii. Trevliga Gunnel (till höger) som driver ELDgarden har  tagit fram massa annat fint också, mer om det imon.

För nu ska jag sova. Att mässa ta på krafterna, hjärnan är mer än fylld med intryck, och trött men glad efter härliga möten med alla kollegor. Florister som tävlade (se vinnarna här), Fredrik Larsson som inspirerade, härliga Karin Berglund som presenterade årets perenn, trendföreläsningar…. ja, ni fattar, det var mycket.

Tills imon alltså 🙂

LOADING..