Höstiga dekorationer

Grön mossa, hortensia, ligusterbär, almkottar, silvertråd, spanskt mossa. Ett våningsfat. Det är inte mer som behövs för dessa dekorationer.

Krama ihop lite mossa och klä den lilla bollen med ännu mer mossa, vira silvertråd runt för att forma den till en boll. Stick i blommor av hortensia, almkottar och ligusterbär.

För att ge ett fat en fin kantdekoration mät runt fatet och klipp av en lagom bit. Lämna några centimeter extra för att kunna fästa. OBS! Gör kransen hellre lite för liten, för stor krans stannar ju inte på fatet 🙂

Bind små buketter av kransmaterialet o fäst på kransstommen. Spanska mossan kan du hänga på sist när kransen väl ligger på fatet.

Alternativt kan du göra en krans att hänga på dörren eller väggen. Eller så kan du göra både och, en till fatet och en till dörren 🙂

Hur som helst så hoppas jag att du får en givande stund medans du skapar 🙂

Här finns flera kransar att beskåda. Du har också en chans att vinna min senaste bok ”Dekorera kreativt och personligt” om du berättar vilken som är din favorit i kommentarsfältet. Vinnaren meddelas imorgon tisdag kl 10.

🙂

LOADING..