Inreda ute

Jag vet att det är höst och allt och att det redan finns snö i norr. Men måste ändå göra ett inlägg om planteringsbord. Eller rättare sagt om de där mysiga hörn man kan inreda i sin trädgård. Jag har så många jag bara kan och flyttar runt dem efter behov. Billiga loppismöbler är perfekta till det här ändamålet, för de slits i regn och rusk och inte vill man korta livet på ärvda rariteter (om man nu råkar ha sådana). Ett bord, en bräda på bordet för att ge mer yta, en hylla (upphängd med kätting)

och ett gäng tåliga trädgårdsprylar sådär fint utspridda. Jag tycker i alla fall att det ger en ombonad känsla och faktiskt lite praktisk också 🙂  (ni som följt mig ett tag vet att praktiskt förlorar oftast mot vackert hemma i min trädgård).

Något att fundera på till nästa säsong i alla fall 🙂

Onsdagskram!

Minna 🙂

LOADING..