Samla det sista…igen :)

Nu blir det säkert svinkallt bara för att jag återigen jublar över hur mycket som det fortfarande blommar i min trädgård (och växthuset). Allt börjar dock hänga mer och mer, därför passar jag på att njuta av blommorna även inomhus så mycket det bara går.

Ett snabbt och enkelt sätt, förutom att plocka en bukett, är att göra ett arrangemang i oasis. En kärl att bygga arrangemanget i, passande bit vattenfylld oasis och blommor. That’s it 🙂 Kålen förresten (i den gröna lillhinken till höger), den kommer inte från min trädgård utan från blomsteraffären.

 

När man använder oasis kan man göra arrangemang i spännande formationer och använda vilka kärl som helst (plast dem först invändig om de är känsliga för vatten eller läcker). Blommorna stannar precis i den ställningen du vill och håller formen bra när de har korta stjälkar och bra tillgång till vatten.

Hur är det i era trädgårdar/ växthus uppåt landet. Hade varit kul att få höra lite rapporter. Snö vet jag att det har kommit, men var och hur mycket och sånt 🙂

Lördagskram! Handboll resten av dagen här. (lökarna ligger snällt i kassen och väntar… kanske imon får jag till den stora stoppa ner -vårlökardagen 🙂 )

 

LOADING..