Kransverkstad

Det är detta vad som håller mig i gång nu… kransar för hela pengen. Finns det något härligare. Jag bara tankar energi från alla härliga kreativa människor som besöker min kransverkstad  -tusen tack varendaste en, underbart att fått träffa er! Nedan ett axplock av kreationer som skapats i julverkstaden.

 

 

 

Fritt fram att kopiera 🙂

Kranskramar,

Minna 🙂  – som håller kransverkstaden drop in -öppet ett tag till. Kolla här för tider och sånt.

 

 1. Meta skriver:

  Så mycket vackra kransar det blivit hos dig. Sjulle gärna komma men resan är allt för lång, för jag älskar att göra kransar.
  Ha en fin och skön vecka
  Kram Meta

  1. Minna skriver:

   Vad roligt att du gillar kransarna Meta! Många av de som jag visat nyligen är gjorda av kreativa blomstervänner som gått på kurs här hos mig. Hoppas du får möjlighet att göra en egen krans, nästa år ska jag kanske på en julturné och binda kransar rike runt (ska nämligen hålla kurs i London och Helsingfors 2015, spännande!). Kranskram!

Comments are closed.

LOADING..