Så frö!

Börjar bli dags att beställa fröer. Blommor, grönsaker – grönsaker och blommor, kan inte vänta, aah vad det kommer bli härligt att börja så! Mina favoritställen där jag beställer fröer hittar du här, här och här. Och här.

På bilden zinnia, en skönhet som jag upptäckte ett par år sedan. De vackra färgerna gör mig svag i knäna. Jag skojar inte. Kan glo länge. Och sen lite till 🙂

Har ni fått hem frökataloger än?

  1. Hei Minna! Hvilke gode tips til frøkataloger – spesielt den siste økologiske. I år tar jeg inspirasjon fra Deborah Devonshire og Sarah Raven, som skrev/skriver veldig fint om det å planlegge blomster på denne tiden av året. Ifjor fikk jeg helt uventet besøk av 2 vakre Nicotiana Grandiflora (jeg tror frøene må ha sittet fast på undersiden av blomsterpotter fra et hagesenter). De var helt skjønne og de blomstret til sent i oktober, så jeg gleder meg til å så mange av dem i år.

    1. Minna skriver:

      Hej Anne! Kollade Deb ochSusan – härliga sidor, tack! Ska bli så roligt att börja odla… vi håller kontakten! Stor kram! Minna 🙂

Comments are closed.

LOADING..