Det är med visst vemod jag skriver detta inlägg, eftersom det blir mitt sista här på Sköna Hems fina bloggportal. Jag har valt att flytta denna drömhemsblogg till min egen portal Netstyle som jag lanserade vid årsskiftet. Jag är i ärlighetens namn ingen ”riktig” inredningsbloggare, utan mer en livsstilsbloggare. Därför implementerar jag från och med idag inredning, bilder på vårt hus, renoveringstips, walk-in-closet-bygge, trädgårdsfunderingar, pooltankar med mera i min ”vanliga” blogg (som även handlar om mode, skönhet, hälsa och karriär).

Ni är förstås varmt välkomna att fortsätta läsa min blogg framöver fast på den här adressen istället. Jag kommer fortsätta att lägga upp bilder på huset och baka en hel del även i den bloggen, men de inläggen varvas med bilder på kläder, skönhetstips och andra saker som mitt jobb och liv handlar om. Huset är dock en viktig del i mitt liv, eftersom jag älskar det så mycket så jag kan redan nu utlova att det blir en del inlägg om det… Jag har ju hittat mitt drömhem och då blir det naturligt att skriva om det!

Det har den senaste tiden känts splittrat att blogga på olika ställen och jag känner mig stressad över att räcka till både här och där. Så från och med nu väljer jag unitasking istället för multitasking och lägger alla ”bloggägg” i samma korg.

Varmt tack till Sköna Hem och Bonnier som har tagit hand om mig så väl och lärt mig massor under denna tid (nästan två år)! Det har varit en ära att få vara en av era influencers och tillhöra ert fina varumärke. Vi ses säkert i andra sammanhang framöver. Stort tack även till er läsare som engagerat er i min blogg, kommenterat och kommit med smarta tips. Ni kan mycket mer om inredning och trädgård än jag – ni är underbara!

Kramar, Charlotta

 

 

LOADING..

Altanfix

Nu har de nya utemöblerna kommit till sjöaltanen. Det var ingen LEK att packa upp allt kan jag säga. Blev jättefint! Det saknas lite parasoll, mattor, utebelysning, fler växter och så vidare, men vi är på god väg att skapa en härlig oas för sommaren tycker jag! Den vita stora hinken till kruka hittade vi på Ikea. Behöver fler stora växter! Letade på både Ikea, Plantagen och Bauhaus men hittade inga som var tillräckligt stora?

Utemöblerna i konstrotting kommer från Brafab.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Ätbara blommor till bakverk och desserter

Till sommaren är det ett ypperligt tillfälle att använda ätbara blommor till dina tårtor eller bakverk, för att ge dem en extra dimension!

Här kommer lite förslag på blommor du kan äta utan risk (under förutsättning att de inte är besprutade förstås…):

• Gurkört – supersöta små stjärnformade blå blommor!
• Kamomill
• Indiankrasse
• Rosenblad
• Syrén
• Lavendel
• Ringblomma
• Violer och penséer
• Kryddtagetes
• Blåklocka
• Förgätmigej

Foto Villeroy & Boch, iStock

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..