Dags att pimpa badrummen!

Nacka

Vi väntar fortfarande på kommoderna + handfat mm till badrummen som är beställda från Kina. Därför är inredningen i badrummen lite sporadisk och provisorisk i nuläget. Jag har därför inte lagt upp så många bilder därifrån – än. Men i väntan på de större grejerna behöver vi pimpa badrummen med andra viktiga accessoarer.

Som toalettrullehållare exmpelvis. Visste bara inte att det skulle vara så SVÅRT att hitta snygga sådana?! Sortimentet som finns därute är till 99% modernt i utförandet och 99% fult. Dessutom finns det en uppsjö av SNARLIKA toalettrullehållare, där jag knappt ser skillnaden. Hade det inte varit bättre att krydda sortimentet med lite olika stilar? Snirkligt? Antikt? Old school?

Verkar vara nästintill omöjligt. Har bara hittat två sorter som vi gillar. Denna eller denna, så någon av dessa får det bli!

Inwhite

  1. Emma skriver:

    Älskar den nedersta, så fin!

    När vi gör om i badrummet så får det bli en utan ”lock” eftersom sambons största störningsmoment är att jag aldrig fäller tillbaka det, haha 😀

    1. Hej Emma! Jag håller med om att den nedersta är fin. Haha, man kan alltså bråka om olika typer av ”fälla ner lock”-dilemman… =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..