Badrumsdröm

Flera rum i huset är bara halvklara och kommer tyvärr att förbli så en tid till av olika omständigheter. Bland annat på grund av leveranstider av vissa produkter som tar MÅNADER att få fram. Våra badrumskommoder exempelvis. De är på väg (hört den förut?) men kommer inte vara här förrän om tidigast 10 dagar. Tills dess har vi alla våra prylar nedstoppade i fula plastbackslådor från Ikea och kartonger utanför badrummen. Vi har heller inte satt upp rätt speglar eller övriga tillbehör i badrummen eftersom allt bör monteras samtidigt.

Badrummen var något vi fick kompromissa med i huset. Jag och maken har sedan länge haft en dröm om ett jättestort badrum, med bubbelbadkar, generösa ytor, rejält med plats för förvaring och vackra möbler. Det gick inte att lösa i vårt förra sekelskifteshus och det gick inte att lösa i det här huset heller. Vi har byggt ut ett av badrummen någorlunda och gjort det absolut bästa av de väldigt begränsade utrymmena. De kommer bli fina, men fortfarande rätt små.

På sikt – när vi har hunnit lägga undan lite mer pengar (just nu börjar renoveringskassan bli väldigt tom!) – är planen att bygga ett spa i källaren. I övriga huset finns det helt enkelt inga bra lösningar för att bygga om till större badrum, så det har vi redan lagt ned. Men en liten spaavdelning en trappa ned kanske kan bli något att fortsätta drömma om…

Den vackra badrumsbilden kommer från Zara Home.

Den vackra badrumsbilden kommer från Zara Home.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..