Köksstatus: finn ett fel…

Efter idogt slit av kökskillarna så är nästan hela lantköket färdigmonterat nu, marmorskivan på plats, blandare, el och vitvaror installerade. Blir så otroligt bra detta! Men. Ni ser ju hålet bakom kylen, så stor är den beställda monster kyl/frysen vi har beställt från Italien. Och produktionen är kraftigt försenad så vi får inte leverans av den förrän i mitten på mars…! 

Tills dess har vi ställt in det där Barbie-kylskåpet, haha. Ser ju inte klokt ut, men vad gör man? Vi har ett extra kylskåp nere i källaren som backup men det orkade vi inte släpa upp. Fortsättning följer!

 

 

  1. Ellen skriver:

    Nu i helgen kan du kolla in outletbutiken om du fortfarande letar efter lampor i alla olika storlekar och färger. Såg de nu o tänkte att du ville ha tips för några veckor sedan.
    PS, du är en stor inspiration gällande skrivandet, då du skriver med glimten i ögat på ett, jag längtar verkligen efter boken, även om de inte passar för en 18 åring 😉

  2. Susanne skriver:

    Grymt snyggt kök!! Ta det försiktigt med marmorskivan bara – blir väldigt lätt ”nagg” i kanten. Men det har alla redan tjatat om säkert:o) Sedan blir det ju märken och nästan ”etsat” av olika vätskor etc men det tycker jag är ett mindre problem – blir lite ”patina” med tiden. Älskar vår marmor!

    1. Tack snälla Susanne! Ja, vi är väldigt väldigt nöjda. Även om slutfinishen inte riktigt är på plats ändå så har vi fått en känsla för hur det kommer att bli. Marmorskivan är känslig, ja – no shit… Ska göra ett separat inlägg om det! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..