Köplista till hemmakontoret

Att jobba hemifrån, som jag gör nu, kräver givetvis ett supermysigt kontorsrum! Här ska praktiska saker som höj- och sänkbara skrivbord rymmas, skrivare, förvaring av kontorsmaterial och arkivering av fakturor mm (och i mitt fall, hålla koll på massor av riv från olika tidningar). Men det måste ju även vara avspänt charmigt och slå an den där sekelskiftesstilen, vilket blir en utmaning då de flesta kontor är rätt så sterila och moderna i sitt utförande. Vi är på god väg att lyckas, tycker jag, med hemmakontorets inredning. Jag ska visa er resultatet senare i veckan!

Jag försöker att hålla färgskalan vit, svart och mässing. Själva guld/mässingsinslaget är superviktigt då det är en varm metallfärg till skillnad från silver. Tapeten är mönstrad/rutig med blå och bruna inslag.

Kommer bli så sjukt bra detta!

Hemmakontoret

Här har ni några detaljer som kommer lyfta stilen i kontoret:

 1. Svart tavla från Granit, som jag köpt vit specialpenna till. Har velat ha en sådan i EVIGHET.
 2. Bordslampa av mässing från Mio.
 3. Ljuslyktor från Jysk (ja, jag är ju ett stort fan! Året runt! I alla rum…)
 4. Förvaringsbox från Granit.
 5. Små pappers/dokumentklämmor från Granit.
 6. Permanent tuschpenna, att skriva grejer på kuvert, kort eller då jag ska skissa på projekt. Gillar att ha såna där kraftiga pennor. Går ej att sudda. Man kan inte vara så ängslig. Passar utmärkt för kreativa projekt! Från Tiger/TGR, men snarlika finns lite varstans.
 7. Vintageliknande klocka, från Gårdsromantik.
 8. Tidskriftssamlare i guldfärg, H&M Home. Vet inte om denna kommit till butik än, men ska spana imorgon!
 1. Spännande att se resultatet:) Kram Sanna

  1. Kul att du tycker det, lovar att lägga upp bilder snart, fick tag i de flesta sakerna i collaget när jag shoppade igår. =) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..