Dagens detalj

Denna lilla speldosa i form av en karusell med Barbie-ben och skor kom som pressutskick från Deichmann för flera år sedan. Jag älskar den fortfarande men min dotter har hunnit ledsna på den…

 

 

  1. Amanda skriver:

    Cool. Vad hände med fantastiska godis-skon du tillverkade för några år sedan förresten (för välgörenhet?)? Glömmer aldrig den.

    1. Hej Amanda! Tänk att du kommer ihåg den! Fantastiskt. Jo, den auktionerades ju ut på Tradera, om jag inte minns fel. Och pengarna gick till välgörenhet. Så det är någon godisglad person som har den i sin ägo nu! Hoppas hen inte försökte äta av godiset jag satte fast dock, eftersom jag använde superlim…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..