Dagens känsla…

Savann

Som den stenbock jag är så har min ambitiösa läggning i nuläget gjort att jag kanske tagit mig lite vatten över huvudet med ett projekt jag arbetar med parallellt med huset, mina andra bloggar, poddar och bokskrivande mm. Ett jättekul projekt men tidsslukande så inåt skogen. Jag är blek, urlakad och saknar exakt all inspiration. Därför ber jag lite om ursäkt för inte helt tillfredsställande uppdatering här i bloggen de senaste veckorna. Men idag blir jag mer eller mindre klar med denna deadline och kan strax återgå till livet igen i detta vackra hus!

Tavlan (underbar, inte sant?) är en poster som går att köpa på Ellos.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..