Gasolgrill – yay or nay?

Snart kickar ju grillsäsongen igång och vi vill utöka grillkollektionen hemma med en gasolgrill. Klotgrill är ju charmigt och så smakar köttet gott mm men det tar ju lite tid att få till glöden… Några tips på märken man ska välja? Weber? Landmann? Ngt annat? Har ni erfarenheter av gasolgrill, är det yay or nay? 

 

 

  1. Helt klart ska ni ha en gasolgrill från Weber! Vi har en och har inte ångrat oss en SEKUND. Att köttet inte skulle bli lika ”gott” som i en klotgrill tror jag är en myt. Vi har en klotgrill också sedan tidigare och jag känner då ingen skillnad. Oumbärligt och praktiskt när man är många plus att det går snabbt som du redan förstått. Lycka till!

  2. Jag har alltid tyckt att kolgrillat smakar godast. Utan att ha genomfört test och därmed kan vi säga att jag har inbillat mig det… Min man fick en gasolgrill och jag kan säga att det är lika gott MEN den stora behållningen är enkelheten! Nu kan vi sätta på gasolgrillen en tisdag och grilla kycklingen istället för att tillaga den på spisen. Det gjorde vi aldrig med kolgrillen då det tog för lång tid. Vi har en från weber som är medium i strl och funkar fint. Men kan jag önska skulle jag vilja ha en som även har en del som är stekbord.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..