Vinn detta vackra tvätt- och sköljmedelskit från Durance!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håll med om att de här flaskorna gör sig oerhört bra i våra nyrenoverade badrum! Det är tvätt- och sköljmedel från franska Durance, med doften ”Cotton Flower”. Produkterna innehåller aktiva, antibakteriella ämnen och har antikvalster-effekt (eehhhh, vi behöver inte grotta mer i den detaljen. Vi behöver inte ens låtsas om som att kvalster ens existerar i våra lakan). Kostar 159 kr styck. Jag lottar ut ett kit åt en av er, bra va? Så här gör ni för att tävla: skriv en kommentar här nedan om vem som tvättar i ert hushåll (ni, er partner, barnen eller kanske någon annan). Senast på långfredag behöver jag era kommentarer. Sedan drar jag en lycklig vinnare.

PS. Spegeln hittade vi på Europamöbler. DS

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  1. Ja, gud så snygga! Jag är mammaledig så hos oss är det jag som kör igång maskinerna men sen får min man hänga tvätten för det är så tråkigt tycker jag. Sen sorterar jag in kläderna i rätt garderob (mina och barnens) maken får allt sortera in sin egen tvätt 🙂

  2. Det är jag som tvättar medan min man lagar all mat och faktiskt städar också.. Jag är inte bra i köket men en fena i tvättstugan! Har nästintill pervers läggning till att vika tvätt och mangla mm.Vill att det ska dofta rent och fräscht. Kanske för att när jag var liten så var allt skrynkligt och smutsigt, fanns aldrig rena kläder pga mina föräldrar jobbade i skift. Att tvätta har blivit sätt för mig att ha kontroll! Dessa saker verkar ljuvliga och även dekorativa. Håller tummarna!

  3. Det är jag själv som tvättar hemma hos oss – maken gör annat – så det är en helt okey fördelning ! Tackar inte nej till lite nytt och uppfriskande till tvättningen !

  4. Ia skriver:

    Jag är den som sköter tvätten hemma hos oss. Jag tycker att det är en helt ok syssla men lite trevliga tvättmedel livar ju förstås upp det hela en smula!

  5. Marita skriver:

    Som ensam mamma behöver du aldrig fundera över arbetsfördelningen, vabbandet och egentiden, det löser sig själv. Du gör allt jobbet själv, blir nästan sjuk när det är dags att vabba igen och egentiden – ja den fixar du tillsammans med ungarna. Och jag älskar’t!!!! Som kvalsterallergiker skäms jag över att inte har hört talas om detta tvätt- och mjukmedelsmärke. Snacka om vardagslyx!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..