Magnoliaträd bortskänkes!

Jag tar tillbaka allt jag tidigare sa om vårt vackra magnoliaträd. Kolla bara hur det skräpar ned! Det började i förrgår. Då såg jag några vita blad segla ner elegant och landa på marken. Med hoppsa-steg studsade jag fram och plockade bort dessa och slängde i komposten. Tänkte ”äsch, det var ju inte så farligt lilla trädet”. Sen såg jag detta imorse och HALLÅ? Inte okej! Ska det vara så här? Denna månad bara? Eller hela säsongen? Någon som vet? Vad gör man åt detta – finns det ”dammsugare” för trädgårdsbruk?!

 

 

  1. Alltså det är en trädgård! Kan inte vara perfekt. Slappna av! Njut istället! 😉

  2. Blåste ju för fasen stormvindar igår kväll….. Inte konstigt att alla blad nu ligger på backen. Haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..