Stolen fick sig en makeover!

Stol 1

Stol 2

Som ni vet har jag påbörjat lite ommålningsprojekt av diverse saker i huset. Jag är inte alltid lika bra på att avsluta såna här ambitiösa saker, men nu har jag faktiskt tagit mig i kragen och slutfört. Bland annat den här vackra stolen vars mörka träfärg inte riktigt lirar med det övriga i vårt hus. Men jag älskar formen på stolen. Så jag målade om den med guldfärg! Metallicfärger blir väldigt svåra att få täckande så flera lager krävs, och då var detta ändå en BRA färg för detta ändamål. Vi köpte en annan färg först som jag inte minns namnet på och jag lovar och svär att efter en påstrykning så syntes inte en millimeter av guld…

Stol 3

Förarbetet var som vanligt det tristaste och det gick åt lite maskeringstejp…

Stol 4

Ni brukar vilja veta exakta färgkoder mm så denna gång var jag ordentligt och tog reda på det (lovar att försöka skaka fram infon om den grå trappan snart också då några av er undrat…): det är Beckers decor, metall-halvblank i färgen ”Guld”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..