Less is bore

Bedroom

Snart dags att börja göra i ordning gästrummen på vinden. Jag tänkte mig något i den här stilen. Och samtidigt blir jag lite lätt sotis, jag vill ju att VÅR säng ska ha en sån där pampig inramning! Var kan man hitta såna här sänggavlar/stommar/pelare (vad kallas det? Game of Thrones-säng?) någonstans, tro?

 

  1. Hej Charlotta, det heter himmelsäng på svenska. Finns på Englesson och på ellos. Dock mer nordisk stil än den fina du har på din bild…
    Mvh AnetteM

  2. Vet inte vad de heter på svenska men på engelska heter de Testerbed. Tack för en härlig blogg!!
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..