Klart jag behöver en trädgårdsväska!

Sitter och googlar lite vettiga saker att köpa till trädgården. Jo, jag vet att det är så lagom dags att börja ta tag i den NU då sommaren redan är här i princip, men – well, vi är noviser inom utomhusområdet. Minst sagt. Eftersom jag i ärlighetens namn är mer intresserad av shopping (gärna väskor och skor) än växter och krukor, så fastnade jag direkt för den här söta trädgårdsväskan från Ellos. 279 pix. Som hittat! HUR kan jag ha klarat mig utan en TRÄDGÅRDSVÄSKA tidigare? Känner ju att jag verkligen behöver den, på riktigt. Då är jag övertygad om att trädgårdsarbetet blir mycket roligare! I helgen ska jag visa er hur fantastiskt fint det blev då vi lät ta ner tre träd som sabbade sjöutsikten.

bag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..