Skrivbordet blev puderrosa!

Som jag berättat tidigare i bloggen så har jag makeover-tema nu och en tid framöver. Förändringar med tydliga före- och efterbilder är alltid roligt, eller hur? Så här fint blev Elsas lilla pytte-skrivbord som jag målade om med samma färg som väggfärgen i hennes rum, Flüggers ”Pudervippa”. Skrivbordet hade blivit hårt åtgånget av penslar och bläckpennor (Elsa är väldigt kreativ, precis som sin mor…Och det här med underlägg skarvar hon med rätt ofta) med en massa fläckar, så det skulle målas om i vilket fall. Jag minns inte riktigt var vi har köpt skrivbordet (som inte är något RIKTIGT skrivbord utan mer ett litet sidobord), men TROR att det är ifrån Kristallkronan.

Två lager krävdes. Häpp!

Desk before

Desk after

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..