Hemplockat

Hade middag igår men hann inte köpa snittblommor så jag gick ut i trädgården och snodde dessa. Kanske inte helt okej främst gällande liljorna, för nu förstörde jag säkert något i ordningarna i trädgården men men…


  1. Men vad bra! Då har jag gjort helt rätt alltså =) Tack för input, Ida!

  2. Amanda skriver:

    Vad Ida A sa – very herrgårdsfru. De köper tydligen aldrig snittblommor, bara att gå ut & hämta. ; )

    1. Åhhh….herrgårdsfru! Min nya signatur, I wish, hehe. Snittblommor är ju så jäkla dyrt och mina vissnar ju dessutom direkt! Men trädgården är ju inte full av rosor längre direkt så det blir till att plocka det som bjuds… =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..