Titta in i vårt lantkök!

Kitch 3

Kitch 1

Dromhem 1

Dromhem 2

Äntligen finns hemma hos-reportaget från oss med vårt lantkök ute i butik! Det är i senaste utgåvan av Drömhem & Trådgård ni kan läsa om hur vi gjorde om köket helt och hållet och platsbyggde ett nytt av massivt trä med hjälp av finsnickeri-firman och köksleverantören Ark Living. Det har verkligen varit värt allt slit, frustration och väntan på vägen. Vi fick ju tillbringa månader med att laga mat på en kokplatta innan allt var på plats – och innan nya schabraket till kyl/frys kom så fick vi springa ner till källaren varje gång för att hämta något i vår extrakyl. Men alla dessa i-landsbekymmer är bortglömda och bortblåsta idag.

Det här är ett kök vi verkligen älskar på många vis. Det är inte särskilt stort (man byggde varken stora kök eller badrum runt sekelskiftet medan salongerna och matsalerna/övriga ytor i huset är gigantiska), men vi har verkligen försökt utnyttja varenda centimeter på smartast möjliga vis.

Läs mer i artikeln i Drömhem & Trädgård! Fotografen tog hundratals bilder och alla fick inte plats förstås, så här tänkte jag vräka ut ytterligare några. Sedan lovar jag er att sluta spamma bilder från mitt kök på ett tak, haha. Snart är det dags för fokus på nästa projekt istället: dressing room…

Kitch 2

Kitch 8

Kitch 7

Kitch 6

Kitch 5

På bilderna har jag på mig skinnbyxor från Gina Tricot (från förra årets kollektion), tröja och filttofflor från Zara, halsband från FiliNi Collection, armband och ringar från Emma Israelsson, CU Jewelry, Thomas Sabo, Caroline Svedbom, Sif Jakobs, By Aagaard, Jane & Sophie, Kranz & Ziegler. Blommorna kommer från East Rock Flowers.

Bilderna är tagna av Ragnar Ómarsson

Kitchen before

FÖRE: Så här såg det ut innan squat teamet ryckte in…

Kitchen during

During 2

UNDER TIDEN: Allt fick slitas ut av den gamla inredningen. Och så var det en hel del arbete med lasersikte mm för att få de nya stommarna mm på plats.

  1. Agneta skriver:

    Vilket vackert kök! Var kommer barstolarna ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..