Välkommen hösten

Äntligen höst på riktigt! Älskar ju alla nya säsonger och är inte det minsta deppig över att sommaren är över (brukar ju komma en by). Det enda jag inte riktigt är kompis med är alla löv… Är det ens idé att kratta? Det kommer ju nya imorgon?

  1. Vänta tills alla löv fallit. Det är fint och mysigt med lövtäcke. Använd en lövblås för att få upp löven på gräsmattan. Eller räfsa om ni gillar det – risk för att lite grus följer med upp i gräsmattan bara. Sen kan ni klippa löven med gräsklippare så blir det lättare för löven att förmultna och göra nytta för gräsmattan. Ligger lövtäcket kvar kan det kväva gräset.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..